Header Ads

Ce este Aliexpress? Creare cont



Aliexpres.com este un site ce aduna ofertele a mii de vanzatori. Orice cauti, vei gasi cu siguranta aici. Cea mai mare parte a vanzatorilor sunt din China, dar asta nu inseamna ca toate produsele sunt de calitate proasta. Mai mult de jumatate din productia globala este in China. Ei fac ceea ce doreste clientul: foarte ieftin sau de foarte buna calitate. Vei gasi recomandari despre cum sa alegi cel mai bun raport pret - calitate, in sectiunea "Cautare produse".


Am facut aceasta paranteza pentru ca sunt multe persoane care pun egal intre China si produse proaste. Cred ca asta se trage mult si de la produsele comercializate in Dragonul Rosu, ce ajung in majoritatea magazinelor din tara si a caror calitate, de multe ori, lasa de dorit. Dar acele produse sunt facute in Turcia, in proportie de 90%. Am mers in Dragoane din dorinta de a gasi niste "chinezarii", dar mi-a fost imposibil...doar Turcia.


Sa revenim la ale noastre... Aliexpress se implica in intermedierea acestor vanzari, nu doar pune la dispozitie o platforma de comert. Asta face ca achizitiile sa fie destul de sigure. Banii platiti raman la Aliexpress pana cand cumparatorul confirma primirea comenzii. Mai multe despre acest subiect vom discuta in articolul "Deschidere disputa si acordare feedback".


Acest blog este conceput pentru a ne ajuta reciproc sa cumparam la preturi mici....si foarte mici :) in maxima siguranta.


Poti incepe prin a-ti face un cont aici: www.aliexpress.com


Procedura este simpla. Poti sa te conectezi simplu, cu Facebook. Nu iti fa griji, contul tau nu va pati nimic. Daca nu, introdu adresa de email si urmareste instructiunile ulterioare.



Pentru orice alte nelamuriri ma poti intreba prin comentarii la aceasta postare, prin comentarii/ mesaje pe Facebook sau prin formularul de contact.

Citeste si urmatoarele articole:


2. Cautare produse


3. Wishlist, comanda si plata


4. Urmarire comanda si livrare


5. Deschidere disputa si acordare feedback


Niciun comentariu

Astept cu interes comentariile voastre